Scroll to top

De ce ai nevoie de o agentie optimizare SEO si de ce este atat de importanta optimizarea SEO?

Importanta optimizarii SEO este inca relevanta. Motorul de cautare Google este extrem de important pentru utilizatorii internetului. Utilizatori au Google ca pagina de pornire si aproape toate sesiunile online incep cu o interogare de cautare pe Google.

Pentru tine, ca operator de site, cel mai bun site cu cel mai util continut, este inutil daca nu poate fi gasit de Google. Site-ul trebuie sa fie optimizat SEO de catre o agentie optimizare SEO, astfel incat sa apara cat mai sus posibil in rezultatele cautarii organice. Cu optimizarea SEO, iti poti actualiza site-ul web si poti genera mai mult trafic. Datorita cuvintelor cheie potrivite si optimizarii profesionale pe si in afara paginii, te poti asigura ca site-ul web se afla in topul rezultatelor cautarii organice si ca potentialul de succes al site-ului este exploatat in mod optim.

De ce este atat de importanta optimizarea SEO?

Exista multe motive pentru care optimizarea SEO merita sa fie facuta de o agentie optimizare SEO. In principal, numarul de utilizatori care sunt pe site-ul tau se datoreaza noilor utilizatori organici. Ceea ce inseamna ca Google, este foarte important pentru atragerea de noi utilizatori. Noii clienti nici macar nu te costa bani de publicitate, spre deosebire de plasarile platite din motorul de cautare. Cu o pozitionare puternica in motorul de cautare, care poate fi promovata prin optimizarea SEO, iti castigi potentialii clienti la prima interogare pe Google.

Utilizatorii care ajung pe site-ul tau prin cautare organica, sunt adesea foarte interesati sa-si atinga obiectivele. Utilizatorii au introdus un anumit termen de cautare in motorul de cautare si apoi s-au decis asupra site-ului tau. Nu conteaza daca utilizatorii au ajuns pe site-ul tau prin interogari informationale sau tranzactionale. In ambele cazuri, utilizatorii isi urmaresc scopul. Pentru ca utilizatorii sa-si poata atinge obiectivele, cu siguranta trebuie sa convingi cu continutul tau optimizat SEO de o agentie profesionista in optimizare SEO.

Obiectivele optimizarii SEO

Scopul principal al optimizarii SEO este sa-ti aduci site-ul cat mai sus posibil in rezultatele cautarii organice. Mai presus de toate, site-urile trebuie plasate cat mai bine in rezultatele cautarii Google. Optimizarea SEO de succes urmareste in primul rand, obiectivul de a fi in cele mai bune pozitii de clasare in top Google. Cu siguranta expertii trebuie sa se asigure ca afisarea previzualizarii care apare in motorul de cautare, ii motiveaza si pe utilizatori sa faca clic pe site-ul tau.

De ce ai nevoie de o agentie optimizare SEO si de ce este atat de importanta optimizarea SEO?Utilizatorul trebuie sa ramana pe site si sa nu mearga inapoi la rezultatele motorului de cautare. Pentru a atinge obiectivul, expertii de la o agentie optimizare SEO, trebuie mai intai sa determine KPI-urile. KPI inseamna Key Performance Indicator. Acestea sunt denumite valori legate de succesul, performanta sau utilizarea operatiunii. Pentru ca mai multi utilizatori sa ajunga la site-ul tau prin cautare organica, trebuie determinate mai intai valoarea KPI-urilor.

Deoarece optimizarea SEO are multe fatete, imaginea de ansamblu poate fi impartita in diferite zone. Desi aceste parti pot fi ajustate independent de celelalte, este foarte important sa se monitorizeze in mod regulat toate zonele. Daca profesionistii s-au ocupat de optimizarea SEO, toate optimizarile SEO ulterioare pot fi subordonate optimizarii On Page si Off Page.

Optimizare On Page si Off Page

Optimizarea on page descrie toate masurile pe care agentia SEO le poate lua pentru site-ul tau. Optimizarile off page sunt masuri in afara site-ului tau web. Acesta din urma se ocupa de popularitatea site-ului. Expertii pot creste popularitatea site-ului cu crearea de link-uri de succes. Crearea de linkuri genereaza backlink-uri de inalta calitate (linkuri externe) care indica site-ul tau SEO pe pagina. Poate fi subdivizat in optimizare SEO legata de continut si optimizare tehnica.

Aspectul de continut se refera la continutul paginilor, structura titlurilor si optimizarile bazate pe text, metadatele, arhitectura generala a paginii, utilizarea media, cum ar fi imagini si videoclipuri si legaturile interne. Optimizarea tehnica SEO, pe de alta parte, se refera la experienta utilizatorului. Astfel, aceasta parte trateaza optimizarea PageSpeed, optimizarea pentru dispozitivele mobile precum si crawling-ul si indexarea site-ului de catre crawlerele motorului de cautare. Optimizarea SEO tehnica include si marcarea datelor structurate, internationalizarea si cautarea de limbi. Toate aceste masuri de optimizare SEO au influente diferite asupra modului in care motorul de cautare evalueaza relevanta unui site web.

De ce este necesara o agentie optimizare SEO?

In optimizarea SEO, vizibilitatea este prezenta unui site web in rezultatele de cautare organice ale motorului de cautare. Un site web are vizibilitate ridicata daca contine multe cuvinte cheie populare in pozitii bune. Daca un site web nu este deloc vizibil in rezultatele cautarii, in mod logic nu are vizibilitate. Practic, iti poti calcula propria vizibilitate. Tot ce ai nevoie este numarul de cuvinte cheie, interogarea de cautare pentru acele cuvinte cheie si pozitia acelor cuvinte cheie. Pentru toate acestea, expertii lucreaza cu instrumente utile.

Optimizarea SEO ruleaza intotdeauna individual. Cu toate acestea, trebuie luata intotdeauna in considerare o schema clara: analiza, planificare, implementare, monitorizare si control. Analiza identifica potentialele si problemele care sunt extrem de importante pentru clasament. In faza de planificare, toate actiunile care urmeaza sa aiba loc in cadrul optimizarii SEO, sunt discutate in detaliu cu o agentie optimizare SEO, iar implementarea se desfasoara conform planului. Datorita monitorizarii si controlului, site-ul tau este mereu actualizat si astfel in pozitii de top.

Call Now Button